Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Fucka facket Lööf skyller på andra

Det har gått ett tag sedan rapporter i media kom likt tsunamis när Carema och Attendo care granskades i sömmarna. Maria Larsson (KD) sa efter de första veckorna att hon vill tvinga kommuner att införa LOV och då ge Carema och Attendo mer skattepengar att skeppa ut ur landet.

Nu så kommer Annie Lööf (C) ni vet hon som vill slå sönder fack och arbetsrättslagar för att göra det svårare för arbetare att organisera sig och ställa krav, men också godtyckliga anställningar.

Annie Lööfs svar på vad som orsakade att Carema och Attendo care trixade med räntor och skeppade skattepengar utomlands är att lommuner och landstingen, enligt Annie Lööf inte varit tydliga i sin beställning.

Så om jag som upphandlare säger att "ta hand om de svaga i samhället" så betyder det enligt Annie Lööf: Ni behöver inte mata dom, ni behöver inte byta blöja, inte behöver ni gå ut med dom, liggsår hör till ålderdomen.

Det är dags att inse vilka Annie Lööf, Maria Larsson och resten av borgarna står för. Den som har pengar får gå före och ska ha bra vård. Den som inte har det kastas på arbetslinjens soptipp där utslagna människor som sugits ut av marknaden till de inget har av värde.
Men Annie Lööf är i gott sällskap med Sverigedemokraterna.

"Regeringens planer på att tvinga landets kommuner att släppa in privata bolag i äldreomsorgen har nu fått politisk majoritet i riksdagen. Sverigedemokraterna har meddelat att man stöder regeringen i frågan. "

Välkomna till det nya kalla Sverige anno 2007-->

Media: Ex, Ex2Svd, Svd2, Svd3, Svd4, Svd5DagensArena, Veteranen, Alliansfritt, Di, ekuriren, GP, DN, DN2, DN3, GD, Dagen, Ekot, Ekot2, Ekot3
Blogg: Moberg, Tord, Ett hjärta rött, Peter
Annat: Politometern om Carema

Gammal media och bloggar:

Media: Ny SvdNy Svd2Ny EkotNy AbExNytt24SvdSvd2SvtNkNtSkånskanGpDnDn2NSDMetro


Fler inlägg på NetrootsPolitometernBloggar.se

1 kommentar:

 1. Vill bara påminna om ett av Thatchers mest citerade ord

  "There is no such thing as society"

  Behöver väl knappast skriva det men: A Lööf har M Thatcher som politisk förebild

  Inte har Annie Lööf några problem med att en och annan person far illa när riskkapitalet träder in och tar över ruljansen på äldreboendet.

  "Det finns inget sådant som ett samhälle."

  SvaraRadera