Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Lågavlönad och rättslös, Lööfs melodi

Visserligen är Annie Lööf ung och oerfaren. Kanske är det därför hon är naiv och tror att en rättslös och lågavlönad arbetare skapar fler arbeten. Inget kan vara mer felaktigt. Varför det finns arbetslösa är p.g.a. en lågkonjunktur som förstärkts tack vare Annie Lööf och hennes polare inom den borgerliga alliansen.

Förra Socialdemokratiska regeringen hade sparat upp 100 miljarder för att kunna hjälpa till med bra ersättningar vid arbetslöshet och sjuka fick vara sjuka med ersättning vilket gjorde att de hade ekonomi att köpa varor från de som hade arbeten.

Att sedan få hjulen och därmed få in arbetslösa och då också ungdomar in på arbetsmarknaden hade varit att göra stora statliga insatser som att investera i järnväg. Tänk att bygga en ostkustbana vilka insatser och företag det skulle gynnat och stärkts och därmed skapa arbeten. Stor investering i bredband, grön el och upprustning av miljonprogramen.

Men inte Annie Lööf som tjatar om att arbetare måste sänka sin lön och alla arbetare ska bli rättslösa.

Det skapar inte arbeten, det leder bara till minskad efterfråga och mer uppsägningar då arbetslösa i borgarnas Sverige inte har råd att konsumera.

Till Annie Lööf, väx upp och kom med något vettigt. Helst avgå!


”Utan en politik som skapar förutsättningar för företagen finns det till sist inga pengar kvar att sänka skatterna för”Media: Svd, Svd2, Svd3, Annie Lööf ljuger Svd4Ab, Ab2, Ab3, Di, Ekot,
Bloggat: Peter
Annat: Beredskapsarbete

Gammal media:Agenda 10min in, ExEx2ExSvdRapportDnGPNSKAbeKurirenBtLtDbDagenEkot

Blogg: JanÖrjanJanMobergClaes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar