Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

StureplansCentern stärker positionerna

Ett formidabelt sänke
Att framtidsvisioner är något som Centern behöver generellt och Annie Lööf i synnerhet är vi alla överens om. Men den Center som bl.a. var med i koalition med Socialdemokrater vissa mandatperioder och tog ansvar för utvecklingen av Sverige lär vi nog inte se med Annie Lööf.

Ett Centerparti som tar parti för diktaturer och vill sänka löner generellt över alla branscher och har varit med att rösta igenom utförsäkringslagen så sjuka som INTE kan arbeta enligt flera läkare ska tvingas jobba eller vara hungriga, ett sådant parti vill nog ingen ha.

Men Centerpartiet med Annie Lööf i spetsen vill ta nya tag med "hållbar utveckling", och siktet är inställt på storstadsväljarna som det är lite mode i att handla Krav, och Svanenmärkta produkter.
"Centerpartiet slår fast att man vill komma åt fler storstadsväljare, eftersom partiet haft framgång bland storstadsväljarna två val i rad."

Du som av gammal hävd röstat på Centerpartiet och inte känner dig som en storstadsbo får gärna rösta på Socialdemokraterna som värnar om ett Sverige där vi tillsammans ska trivas i och beskattas efter förmåga och få hjälp efter behov. Gammal hederlig Social Demokrati.


Media: Ab, Ab2, Ex, LTZ, LTZ2, LTZ3, Di, Folket, Svd, Di2
Blogg:
Inlänkat: Annie Lööf avgår, Låg lön bättre än ingen

Länkat från liknande inlägg:
Media: SvdSvd2ExEx2AbEkoteKurirenEkotEkot2,, GP
Blogg: Röda BergetRöda berget230min konst, Göran

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar