Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Dissa Försäkringskassan, Reinfeldt?

Det börjar märkas nu när Regeringens cyniska plan att göra rika rikare och fattiga fattigare. Även osäkrare anställningar  för de som har turen att ha ett jobb. Frågan är varför väljare röstade på borgarna överhuvudtaget. Trodde de på en "ny tid" en ny gryning (Greklands association). Där fuskare skulle rökas ut och bidragstagare som bara var lata enligt borgarna skulle minsann få jobba.

Hur blev det?

Rädda barnen kom med en rapport om ökad barnfattigdom som visade oss att att det bara inte ökar utan rapporten baseras på 2009!!! Inte 2010, 2011. Så gissa hur det är nu idag då föräldrar fortsatt utförsäkras från våra gemensamma försäkringar och A-kassan.

Men trots Rädda barnens rapport dissar Fredrik Reinfeldt den "påstådda" barnfattigdomen.

Nu kommer Försäkringskassan, som bl.a. VARNADE borgarna att inte införa förenklingarna i sjukförsäkringen eftersom det skulle leda till att människor hamnade mellan stolar och skulle stå utan ersättning. Och de sa att det kan komma gälla tiotusental. Och rätt fick dom.

Nu säger Försäkringskassan att 15% av barnfamiljer har dålig ekonomi och andelen är högre bland ensamstående föräldrar med barn och invandrare. Hur kan det bli så när Fredrik REinfeldt och de andra borgarna skulle stoppa det "påstådda" utanförskapet?

Kan tänka mig att Fredrik Reinfeldt dissar denna rapport också. Tenderar bli så när man är maktfullkomlig.

Mest skrämmande är att det är så tyst, ingen protesterar ingen verkar bry sig.

"I was born too late, to a world that dosen't care"

Media: SvD, GP, AB, DN, Ab, HD, LTZ, Svt, ST, Folket, DB, Ekot
Blogg: Röda Malmö
Inlänkat: Reinfeldt dissar Rädda barnen

AB AB2 AB3 AB4 DN DN2 SvD SvD2 GP GP2 HD SkD 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar