Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Moderaternas propaganda maskin

Några andra med propaganda som vapen
Moderaterna med Fredrik Reinfeldt i spetsen börjar sikta in sig på ungdomsarbetslösheten. Den som de så katastrofalt ignorerat sedan de till trädde 2006. Förstår dock inte hur en misslyckad åtgärd som sänkt arbetsgivaravgift skulle kunna bli något positivt. Men "allt går att sälja med mördande reklam".

Regeringen har genom sin sänkta arbetsgivaravgift skapat en nedåtgående spiral i vår välfärd där utsatta personer som sjuka, arbetsskadade, arbetslösa pensionärer och ungdomar får stå tillbaka för "svenskar mitt i livet" som har jobb.

Nu är det ju så att myndigheter och s.k. experter har totalsågat sänkt arbetsgivaravgift. Ändå har moderaternas propagandamaskin givit uppdrag till moderater i Sverige att skicka in insändare och debattartiklar om Socialdemokraternas skattechock, när det verkliga problemet är Moderaternas välfärdschock. Och ärligt talat, hur klarade vi oss innan sänkta arbetsgivaravgiften?

Sedan ska det kommas ihåg att arbetsgivaravgiften är innestående lön från oss arbetare genom tiderna. Något vi avstått för att göra vårat samhälle mer humant. Så det ska INTE tillbaka till företagen.

Puss på dig Reinfeldt.

Media: eKuriren, Gp, Dn, KyrkansT, SvD, GD, Gp
Blogg: Göran, Edward, Ekonomisten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar