Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Pensionärer och sjuka betalar de rikas fester

Det är tragiskt hur en Regering öser ut miljarder till företag i RUT och för att bekosta det tar pengar från sjuka, arbetslösa och pensionärer. Nu har media fokuserat lite kring det mygel och fusk som finns i dessa branscher, och vi kan även konstatera att Anders Borg tycker att det är okej om någon vill ha fest och skattebetalarna ska betala för en bartender.

"företag erbjuder rutavdrag för kemtvätt, personlig tränare och biobesök. Det finns flera tveksamma avdrag i rutavdragets spår."

Är det detta samhälle vi vill ha där de som behöver hjälp som får vända ut och in på sin ekonomi för att kunna köpa mat för dagen bekostar bartenders till fester.

När ska invånarna i Sverige börja reagera och säga nu är det nog?

Media: Svt, Ab, Di, DA
Blogg: MobergRöda Berget

Länkar från Moberg:
Rekommenderad läsning: Alliansfritt Sverige om allianspolitikernas mest crazy avdrag..., Göran Johansson om skolans degenerering - en hotande nationell katastrof..., Martin Moberg om sjuka sjukförsäkringen som behöver rehabiliteras..., fler inlägg på NetRoots, den socialdemokratiskaprogramkommissionens bloggPolitometern , läs även andra bloggares åsikter om politiksjukförsäkringenfas 3samhällekulturpersonligtRonneby,BlekingeIntressant?

Rekommenderad medialäsning: AftonbladetGöteborgs PostenSvD och om läxhjälp via RUT-avdraget i en svensk skola som redan är på dekis och därmed riskerar bli värre i det avseendet - DNArbetetDNSVT 123DN 12SVT,DNByggnadsarbetarenHandelsnyttLärarnas NyheterTCO-tidningen,Lärarnas Nyheter 12

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar