Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Jönköpingslän Alliansstyrt?


Först måste jag beklaga det som hänt Åke som bor i Jönköpings län, att han fått vänta så länge med att få sin skada fixad. Jag hoppas också att han INTE röstade på Allianspartierna. Eftersom deras införande av vårdval tar ju pengar från vården och delas upp till alla som vill starta en vårdcentral, eller?

Precis som alla andra försök att konkurrensutsätta "statliga" verksamheter kan det bara bli fel. Vi som skattebetalare som väljer ett privat alternativ konkurrerar ut det "statliga". När sedan de går i konkurs eller blir uppköpta så kan priser höjas. och innan dess åker pengar från de privata till ett skatteparadis, och det börjar bli som i U.S.A. där vårdcentraler/sjukhus dumpar de som inte täcks av privatförsäkring vid "statliga". Se gärna dokumentären Sicko

Tänk om svenska folket började ifrågasätta detta. Tänk när vi tillsammans vill ha en bra kostnadseffektiv vård som vi alla betalar via skatten. Och pengar som vi betalar i avgift vid vård kommer oss tillgodo.

Jämförelse: Kalmar län har mindre skatt än Jönköping, Fler som är äldre (över 75år).
Kanske dags för er att flytta till Kalmar län där färgen är mer ett rödgrönt landsting som gör det bra för alla inte bara de med mycket pengar.
Undersökning av landsting Sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar