Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Okunnigheten bland fackliga

Hur kommer det sig att medlemmar inte förstått att den nya semesterlagen kan ge 4000kr MINDRE i plånboken. Eller nya studielagen försvåra att gå fackligutbildning som är ett steg på den inslagna vägen att förstöra för medlemmar. Precis som att införa en avgift i våran försäkring, förnärvarande är den inom IF Metall 300kr. Så ta bort 384kr (akassan) så får du fram vad ditt medlemskap kostar.

Förr var A-kassorna solidariska, d.v.s. om Industriarbetare hade hög arbetslöshet var tjänstemännen, elektriker m.fl. med om de hade mindre arbetslöshet.

REGERINGENSPLAN:
Om industrin har arbetslöshet ger vi dom en högre avgift så de håller ner sina löner så arbetsgivaren kan anställa fler. Förstår inte medlemmarna detta?
Tror ni för den delen att arbetsgivare överanställer?!?!?!?

Genom att tvinga ut sjuka och utförsäkra dom och arbetslösa så vill dom ta jobb för lägre lön. För de måste få mat.

Genom att skylla på ungdomsarbetslöshet så sabbar vi LAS så kan arbetsgivaren sparka de som jobbat där i 30år och är improduktiva istället.

Genom att ge skatteavdrag & skattesänkningar som vi inte kan finansiera (p.g.a. skattesänkningen) så tror arbetarna att de får mer, medan vi (regeringen) tar ut andra avgifter. För arbetarna kan inte lägga ihop ett o ett.

SKÄRP ER!!!
Sluta tjata om att facket ska vara opolitiska, VI SKA vara med Socialdemokraterna för vi skapade partiet!! och JA bara för att du har 5veckor semester betyder inte det att det alltid kommer att vara så.

Väx UPP rösta bort egostyret.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar