Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Vad står på spel - suger fett

Snacka om att göra bort sig. Trots påkostad "reklam" inför avtalsförhandlingar och valet går det inte att få låtsas journalister att göra objektiv journalistik. Inte heller sätter dom sig in i ämnet och försöker vara proffsiga. Vad står på spels senaste klaver tramp när man inte kan skilja på äpplen och päron. Eller som Wanja säger "äpplen och varmkorv".

Det är visst skillnad på säsongsanställda och visstidare/vikarier eller tillsvidare med tvingad 75% tjänst. Det är svårt att fixa rätt till heltid för alla, och jag har inget svar på detta, men det är det som kallas förhandling, vilket inte Svenskt näringsliv inte fattat utan plöjer ner massa pengar på en låtsas journalistiskt hemsida för att skapa opinon mot fackens krav.

Nu gäller det att visa för arbetarna och hela svenska folket vilka Svenskt näringsliv och dess allierade (alliansen) är för några. De smutskastar utan fakta och raderar text från hemsidor för att göra siffrorna finare, och investerar massor i reklam för att lura folket.

Gör Sverige mindre kallt, rösta på Socialdemokraterna i valet 2010.

Artikel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar