Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Deprimerade 4åringar med prestationsångest?


Alliansen vill driva igenom betygsättning från årskurs 6. Gör man detta kommer barn och föräldrar få större press på sig för att klara detta. I andra länder är man nere i 3års åldern med speciallärare för att få sina barn att lyckas. På nyheterna ser man ett frustrerat barn som inte vill mer. Alliansen vill också ha skriftliga omdömen på barn från 1:an.

"Ökade krav på att vara "lyckad"
Hur skall vi förklara den här förändringen? Den ökade ungdomsarbetslösheten? Minskad personal och kompetens inom dagis, skola och fritids, hälso- och sjukvård? Ökad individualisering?

Det sistnämnda har fört med sig en prestations- och framgångskultur med stora yttre och inre krav på att synas och att vara lyckad.

En kultur som lägger betoningen på de individuella möjligheterna, samtidigt som den ger dålig självkänsla och skuldbeläggning när man inte lyckas."
Tryggabarn.nu

Varför?
Därför att Alliansen vill sååå gärna ta efter USA som är deras föregångsland.

Och som Alliansen även föreslår själva så blir det svårare för elever med sämre resultat att välja utbildningar, och svårare att komplettera. Är detta det samhälle vi vill ha?
Ett samhälle med frustrerade ungdomar är nog det sista vi behöver, men Alliansen har lösning på det också. Mer poliser, mindre frihet och psykofarmaka.

Istället kanske man ska låta barnen utvecklas, och betyg sätts i 8:an.
Vet inte var Alliansröstare bor, men tycker att vi andra som nu är vuxna klarar oss bra trots att vi inte fick betyg i 6:an eller omdöme i 1:an. Fråga de som varit så drivande i svensk ekonomi, företag, ledande personer, arbetare, politiker, författare och alla andra som håller Sverige igång trots Alliansens sociala experiment att slå på de som redan ligger och deras försök att söndra facken och göra arbetslösa och utförsäkrade till ett låglönesegment.

Rösta bort de som sabbar Sverige, rösta på förändring. Rösta på ett varmare Sverige med plats för alla. Rösta på Socialdemokraterna 2010 19 september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar