Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Håkan detta behöver vi.....

Jag är glad att det löst sig med partiledare och sekreterare för Socialdemokraterna. Håkan Juholt och Carin Jämtin har jag förtroende för och hoppas att vi Socialdemokrater nu tar tag i våra liv och försöker få resterande invånare i Sverige förstå borgarnas sabotage mot våra skyddsnät och att grupper ställs mot grupper.

En sak skulle jag vilja att Håkan Juholt tar till sig. Visst kommer det upp senare på kongresser och tal, men ändå.

Kära Håkan.
Först vill jag gratulera dig och Carin till förtroendet att leda Socialdemokraterna in i en ny era. En framtid fylld av möjligheter.

Jag vill också skicka med en önskan.
IF Metall försöker få arbetsgivarna att tänka mer på det hållbara arbetet. Att arbetare ska kunna orka med och vara friska på sitt arbete även om man blir gammal.

Jag skulle vilja att Socialdemokraterna nu, genom riksdagen skapar förutsättningar och incitament till att skapa hållbara arbeten.

D.v.s. att riksdagen ser detta med hållbara arbeten som en förutsättning för att ha Sverige friskt och konkurrenskraftigt. Att få arbetsgivare och fack att sätta sig vid samtalsbordet för att se över arbetsorganisation för att just kunna få hållbara arbeten.

I dagsläget så är det svårt att samlas och komma överens om detta, men om riksdagen med Socialdemokraterna i spetsen skapar incitament för detta genom att locka arbetsgivarna med något, så får arbetsgivarna det svårare att INTE samtala och försöka se över arbetsorganisationen för att skapa hållbara arbeten.

Vi måste göra det attraktivt att se till människans hela livscykel och ingen "slit o släng mentalitet i arbetslivet.

Håkan Juholt, ta med dig detta och hjälp oss värna om våra arbeten och konkurrenskraft, men även våra kroppar och liv.

Hälsningar:
Leine Johansson
Aktiv IF Metallare och Socialdemokrat

IF Metalls plattform
Volvo som går mot strömmen
Nyheterna-Oskarshamn
Oskarshamns tidningen
Arbetsmiljöverket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar