Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

KD i klavertrampet igen


Trodde att jag bara skulle ha ett inlägg på söndagen, men blir lite irriterad att kd inte har vett nog att vara tysta och respektera söndagen som vilodag.

Med lite fotbolls språk skulle stolskott vara aktuellt när det gäller Maria Larsson (kd). Förstår inte de som röstade på att parti som sålde sin själ (inte skäl, Oskarshamns tidningen) för att få smaka maktens berusning. Troligen blev de så "höga" att det nu börjar bli darrigt och så kommer borgar flosklerna som spön i backen, från ett "familjeorienterat parti".

I dagens Aftonblad säger Maria Larsson (kd):

"Trösklarna till arbetsmarknaden måste sänkas."
Hur menar du då? Menar Maria Larsson att ett företag som behöver 50st arbetare tar in 100st för att det är billiget eller att de vill ta ett socialt ansvar?

"Men vi behöver också fråga oss vad samhället gör för att stödja att föräldrar håller ihop. Två föräldrar kan göra mer än en."
Här har vi vissa likheter med vad "vissa" säger "de har valt att vara ensamstående"? Skuldbelägga är ju den borgerliga alliansens motto, vare sig man är sjuk, arbetslös, ungdom eller ensamstående.

"lösningen på den ekonomiska utsattheten är att få fler i arbete."
Borgarna tror att låga löner (sänkt reallön) och utförsäkringar ger fler jobb som skapar tillväxt. Men tyvärr leder det till ett samhälle där en arbetare måste ha två eller tre jobb för att få ekonomin att går runt. Eftersom borgarna skapar låglönesektor med sin politik. Sedan om skilsmässor blir vanligare när man inte ser röken av varandra får det inte heller att gå ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar