Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Snart får regeringen sin vindkraftsfabrik

Turerna har varit många, sägs det. Nu verkar det nya ledarskapet inom EIB (Europeiska Investeringsbanken) vilja köra med öppna kort och säger att regeringen reinfeldt lurat svenska folket genom att spela teater.

Med en landsfader som reinfeldt och haft en näringsminister som maud olofsson behöver vi inga fiender.

Den borgerliga regeringens agenda har varit dold, men nu verkar den hett efterlängtade vindkraftsfabriken som borgarna vill ha i SAABs lokaler dra närmre. Regeringen reinfeldt fick besked från EIB redan 2009 att de inte skulle tillåta den ryske finansmannen Vladimir Antonov att gå in i Saab, och meddelade omedelbart det till den svenska regeringen om beslutet.

Men varför har regeringen reinfeldt hela tiden sagt att Vladimir Antonov ärendet ligger hos EIB?

"Saab har anlitat hundratals advokater och jurister och lagt en massa energi på att svara på EIB:s alla frågor. Samtidigt har produktionen stannat av, för att till slut stanna upp helt och förtroendet för Saab har rasat i botten vilket lett till miljardförluster för biltillverkaren."

"Aftonbladet avslöjade redan i våras misstankarna om att den svenska regeringen och EIB hela tiden varit överens om att köra Saab i botten. Och att initiativet kom från Anders Borg som hade nära kontakter med EIB-chefen Eva Schreiber."
Även vi bloggare och IF Metall hade det på känn

Tyvärr så verkar regeringen reinfeldts agenda vara att ta död på ett av det starkaste fackförbunden genom arbetslöshet, lägga ner industrin och tvinga arbetare ta lägre löner genom att tjäna herrfolket i RUT-avdragens djungel.

B.t.w. reinfeldt har ju gjort klart att han älskar tjänstemän, genom att han vill införa en tjänstemannaskattelättnad. Krångligt, men vi förstår vad det betyder. industriarbetare skiter han fullständigt i. Inlägg

Avslutar med lite från Aftonbladet:
"Så osannolikt och konspiratoriskt och - osvenskt - att det var svårt att tro. . . . . Det skulle inte förvåna mig om dagens avslöjande från EIB leder till en regeringskris i Sverige."

NYVAL.nu
Media: SvD, SvD2, SvD3, Afb, Afb2, Afb3, Afb3, Di, DN, DN2, DN3, E24, E24:2, E24:3, Paffärer, Ekurir, GP, Svt, SR, E24 om SAAB hoppades
Blogg: Collin

2 kommentarer:

 1. SAAB och facken på SAAB visste exakt vad som gällde redan 2009.
  Regeringen har sagt att om EIB ändrar sitt beslut om Antonov så accepterar även de Antonov.

  Varför sprider du lögner ?
  Lärde inte din mamma och pappa dig bättre än så

  SvaraRadera
 2. Ja du Jonny. Klicka gärna på det jag länkar till, som ex media som jag citerar. Skriver du till dom också och beklagar dig om deras uppväxt?
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13390793.ab

  SvaraRadera