Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Reinfeldt är en sol och vårare

Har tänkt lite kring den debatt kring fredrik reinfeldts avsaknad i kompetens när det gäller händelserna i Norge och Utøya. Det märks tydligt nu vad reinfeldt INTE är.

Klart är att reinfeldt rider på det som Socialdemokraterna byggde upp, innan 2006. En buffert för dåliga tider. Dessa använde INTE reinfeldt för att stärka svensk konkurrenskraft och arbetsmarknad i kristider utan fixade lägre skatter till sig och sina kompisar genom jobbskatteavdrag (JA, fredrik tjänar mer på detta än en undersköterska), RUT och annat. Ledarskap som Stoltenberg visar, har reinfeldt inte visat.

Detta har dock förtrollat svenskarna och han vann återigen 2010. Tyvärr tror folket att han är bra och alliansen har bra koll på slantarna och gör vad som är bäst för Sverige.

Nu börjar det fallera lite efter massarbetslöshet och utförsäkringar som reinfeldt inte vill göra något åt mer än att tvinga ut folk till lägre lön för att på så sätt knäcka facket, och göra fler till apatiska soffliggare vid valet 2014.

Så det är klart att han ska få slippa delta vid en minnescermoni för de som dödades i ett grannland. Uttala sig pliktskyldigt en vecka senare efter attentatet via en artikel. Åka på semester, kanske för att lära lite mer om övervakning av oppositionella i Turkiet. //Ironi

Han är ingen ledare, han har lurat svenskarna att sälja ut sina ägodelar till hungrande kapitalister och monterat ned vår gemensamma välfärd. Det är inget ledarskap det är rovdrift på folkets tillgångar. Vi skulle kunna benämna honom som en sol och vårare.Media: Ab1, OT, Ex1, Ex2, SvD1, SvD2, SvD3, DN1, DN2, DN3, DN4, SVT1, SVT2, SVT3, SVT4, SVT5, EXPR1, EXPR2, Exp3, SVD1, SVD2, SVD3, SvD4, SvD5,SvD6, Ab, Ab2, Ab3, Ab4, Aftenposten, Alliansfritt Sverige den progressiva nyhetsportalen.
Annat: Wiki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar