Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Anders Borg du borde skämmas vara #1

Det är häpnadsväckande att Anders Borg blir upphöjd till skyarna för att ha en stor kassakista och snålar in på allt vilket trycker ut människor i fattigdom och infrastrukturen är i misär."Anders Borg, named European finance minister of the year by the FT, urges strong eurozone economies to be ready with funds if recession strikes"

Kapitalisternas gullegris och barnfattigdomens demon, En finansminister som tar från de fattiga och ger än mer till de rika och friska upphöjs som ett svar på hur man fixar en lågkonjunktur.Frågan är om vi kan spara oss ur en depression?

Troligen inte, eller visst men det kommer ta längre tid och människor kommer bli utslagna som på löpandeband. Vad Anders Borg inte förstår men Håkan Juholt och Socialdemokraterna redan vet är att investeringar och stora satsningar i byggsektor och infrastruktursatsningar måste till för att stimulera tillväxt och jobb.

Tyvärr lär inte detta räcka sedan Anders Borg och den borgerliga regeringen sabbat arbetskraftsinvandringen så skumma företag kan utnyttja ännu fler, och Anders Borg och den borgerliga regeringen gick ännu längre efter Laval-dommen och tryckte till facket än mer för att kunna göra livet drägligt för de som jobbade på sämre villkor än vad reko företag i Sverige har.

Vi kan inte spara oss ur kriser, staten måste öka och stimulera med kraftiga åtgärder. Hit räknas INTE:
  • RUT (runt 5000 jobb? flesta kommer från andra länder på dåliga villkor)

  • Krogmoms (5.4miljarder för att skapa enligt regeringen 3500 jobb)

  • Arbetsgivaravgift sänkning för ungdomar (Mc Donalds tjänar grova pengar, men inga nya jobb skapas)

  • Jobbskatteavdraget (hur skapar det jobb?? Jag sparar i fall jag blir sjuk)
Hoppas medel Svensson ser igenom den borgerliga lögnen även om tidningarna gör allt för att svartmåla Håkan Juholt och Socialdemokraterna och hylla Anders Borg.

Det är INTE Anders Borg som ligger bakom en av de "bästa" ekonomierna, utan sjuka, arbetslösa, utförsäkrade, ungdomar, pensionärer och dålig infrastruktur.

2 kommentarer:

  1. Det är mycket Du inte fattat: Anders Borg är i själva verket infiltratör en med starka sympatier för hard core marxism. Det är ju faktiskt Anders Borg som på egen hand lagt ned större delen av det svenska försvaret, tycker att man måste försvara välfärden och att det är häftigt att betala skatt.

    SvaraRadera
  2. Läste det idag att han tyckte det var häftigt att betala skatt. Låter lite som Mona Sahlin ;-)

    SvaraRadera