Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Maria Larsson, vad hände 1991?

Vet att Sofia Arkelsten har en förmåga att försöka vrida om och tvista sanningar, men då snackar vi 100år historia och alla vet att historia är inte borgarnas starkaste ämne.

Men Maria Larsson verkar ha ett defekt kortidsminne vilket förklarar att hon inte ens vet om att just borgarna skapade en hög barnfattigdom när de tog över makten 1991-1994 Sänkte Sverige som en gråsten utan flytväst.

Barnfattigdomen steg och steg och inte gjorde dom något då som nu. Sitter på sina inkomster och tar från de fattiga och ger till dom rika. Ja Maria Larsson även vårdbiträdet med en extra månadslön som ni hyllar skulle nog bli förskräckt om hon blev av med jobbet eller sjuk och står där med ett ihålig välfärd som ni dränerat.

Det tog Socialdemokraterna 2år till att omfördela och börja bekämpa barnfattigdomen. Genom att ge till de som behöver mest. Detta Maria Larsson ändrade du på tillsammans med dina borgarkompisar 2007 och därför har vi nu ett samhälle som splittras. Arbetare mot arbetslösa, rika mot fattiga, sjuk mot frisk och ni små ler hur de utförsäkrade slås om korvörena som ni slänger åt dom. Gammal hederlig Kristdemokratisk politik, eller?

Gör Maria Larsson och de andra borgarna arbetslösa 2014 om du nu inte vill protestera och hjälpa de som far illa i samhället redan nu. Ta ett plakat och ställ dig vid Riksdagen. Protestera, eller är du nöjd?

Maria Larsson jag bryr mig inte om barnfattigdomen ökat eller sjunkit, jag tycker det mest förfärliga är att ni verkar inte vilja göra ett smack mer än att diskutera siffror, istället för de som lever och är utsatta i verklighetens Sverige ÄVEN om det bara är EN så ska samhället ta hand om just det barnet. Den verklighet som ni inte verkar vilja veta av finns och barnen lever i den medan du Maria Larsson hånar dom som knappt har näsan över vatten ytan.

Förstår inte hur man kan säga sig vara kristen men sabbar för barn och vuxna så mycket som ni gjort. Till er som är kristna finns det alternativ. Tro och solidaritet, Kristen Socialdemokratisk förening som verkar i Socialdemokraterna, och precis som Jesus gjorde vill vi ge till de fattiga av de rikas överflöd och hjälpa de svaga.

Media: Svd


Publicerat kring barnfattigdom:
Media: EkotEkot2Ekot3Ekot4SvdSvd2UntekurirenFolketSTExEx2
Annat: Majblomman 2011
Blogg: PeterAnnika,  HögbergMobergRogerRasmusOla

3 kommentarer:

  1. Kjell Olof Feldt och andra ledande socialdemokrater har erkänt att det var S politik under 70-80 talen som bäddade för Sveriges ekonomiska haveri. Du själv lever vidare i dina lögner.

    SvaraRadera
  2. Det är ingen lögn att rike premieras och att nyfattigdomen sprider sig. Det är heller ingen lögn att det är en katastrof om resten av europa följer nedskärningarnas spår. Det blir en kollaps av ekonomin pga. brist på efterfrågan. Det är heller ingen lögn att det händer nu. Det är ingen lögn att det blivit hårdare, kallare och svårare att klara sig i Sverige. Undrar vem som surfar på lögner..Tiden på 80 talet som ledde till krisen, påminner om den vi har nu. När S tog över 94 steg börsen konstant och stod på sin topp innan moderaterna, sen föll allt som ett korthus igen. Återigen saknas vilja att återinvestera i samhället och istället satsa på orättvis fördelning.

    SvaraRadera
  3. Ja du Jonny, återigen gör du det lite för enkelt för dig. Läs gärna denna artikel. Och läs gärna hela, speciellt slutet ;-) http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10205567.ab

    SvaraRadera