Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Reinfeldt bär fram KD & C till offeraltaret

Efter att Fredrik Reinfeldt och Anders Borg nu genomfört sitt sociala experiment på den svenska befolkningen märks det att deras politik faktiskt är som kejsarens nya kläder. Fredrik Reinfeldt och Anders Borg ropade och skrek om människor som levde på bidrag fast de kunde arbeta. De hånade de unga och sa att de var lata, för jobb finns.

De andra borgerliga partierna instämde och gick med i korståget. Svenska folket blev förda bakom ljuset med ett trixande i siffror som får Grekland att framstå som en bris.

Men allt de gjorde var att ge bidrag till företag och rika som nu sedan 2007 kunnat sko sig på skattebetalarnas gemensamma. Fredrik Reinfeldt och Anders Borgs vänner lever lyxliv på våran välfärd och nu börjar svenska folket vakna.

Stefan Löfven har satt en käpp i det berömda hjulet för Fredrik Reinfeldt och Anders Borgs fest och nu börjar det mullra allt högre bland folket.

I opinionsundersökningar faller alliansen och då gör Fredrik Reinfeldt en flashback till det gamla Grekland där misstro och anklagelser mot egna var mer regel än undantag, och offrar Kristdemokraterna och Centern för att Moderaterna ska kunna bli kvar i Riksdagen och kunna påverka.

"Nu handlar det om att göra minst fel innan nästa val. Fredrik Reinfeldt är väldigt tydlig i utvecklingssamtalen med ministrarna: Det är bättre att inte göra något alls än att göra fel, säger en källa till Di."

Och därmed offrar Fredrik Reinfeldt Kristdemokraterna och Centern då de troligtvis kommer att hamna utan för Riksdagen tack vare usel jobb och skattepolitik.


Media: Ex, Svd, Svt, Svd2DnDIDI 2, Dagen, Dagen2, St, HD, ekuriren, LT
Blogg: Röda Berget, Westerholm, Annika, Parkstugan, Alliansfritt, Högberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar