Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Annie Lööf avgår . . . . snart

Måste nog hålla med dom som siat att Annie Lööfs dagar har börjat räknas ner. Så otroligt klantigt eller ren och skär Center CUF stil att hosta fram att sänka löner, sälja statliga bolag för att bygga järnväg och nu också sälja vapen till Kina som EU har vapenembargo mot.

Visserligen hoppas jag att Annie Lööf sitter kvar som centerns partiledare så centern åker ur Riksdagen 2014. Kan någon säga mig varför Centern valde henne? Vilka kvalifikationer såg man? Hon är ju ett formidabelt sänke.

Bortse från ovanstående........ Tycker Annie Lööf är duktig och borde få fortsatt förtroende av Center och clown näsornas vänner (cuf). (varning för ironi).

Media: Svd, Svd2Ex, Ex2, Ab, Ab2Ekot, eKuriren, Ekot, Ekot2,, GP, DA
Blogg: Röda Berget, Röda berget2, 30min konst

10 kommentarer:

 1. Om Lööf är ett sänke, vad ska man då kalla socialisten Juholt (jag siade tidigt hans avgång) ?

  Han var ju rena rama Titanic med hela botten sönderriven ...

  SvaraRadera
 2. Lööf och Juholt är/var totalt odugliga båda två. Skillnaden är att S agerat. Frågan är hur långt C:s tålamod räcker?

  SvaraRadera
 3. Juholt blev tilltryckt av media genom konstiga anklagelser om brott mot regler som sedan inte fanns, men tillkom EFTERÅT. Annie och Centern har ett problem, men jag hoppas hon håller ut till valet :-)

  SvaraRadera
 4. Leif - Det finns ett antal isblock kvar som höll på att sänka partiet totalt genom att välja och släppa fram Juholt. Dessa toppar finns kvar trots deras totala inkompetens.

  Leine - De flesta vet att man inte kan ta ut ersättningar från arbetsgivaren för omkostnader som hör till sambo/särbo/make/maka etc ... konstig arbetarmoral du håller dig med.
  Att kalla sin sambo för kulbo känns inte heller något vidare moraliskt, stackars sambo.

  SvaraRadera
 5. "Efter uppmärksamheten begärde flera andra riksdagsledamöter sänkt ersättning – eller betalade tillbaka pengar – för de övernattningslägenheter de har i Stockholm. Samtidigt kritiserades reglerna för att vara otydliga."

  http://blog.svd.se/politikdirekt/2012/01/ny-blankett-for-riksdagsledamoters-hyresersattning/

  SvaraRadera
 6. Än en gång : De flesta vet att man inte kan ta ut ersättningar från arbetsgivaren för omkostnader som hör till sambo/särbo/make/maka etc ... konstig arbetarmoral du håller dig med.

  Kallas det socialism ?

  SvaraRadera
 7. Håller med dig Jonny att det borde vara underförstått, men att Juholt fick ta hela smällen när det trots allt var otydligt var lite fel. Så mediadrevet blev fel inriktat och då mer på personen Juholt.

  SvaraRadera
 8. Det var inte otydligt alls. Menar du på fullaste allvar att du tror att man kan ta ut ersättningar från arbetsgivaren för omkostnader som hör till sambo/särbo/make/maka etc ...

  SvaraRadera
 9. "Blanketten frågade uttryckligen endast om vad hyran var.
  Juholt skickade som bilaga till denna in hyreskontaktet där det klart och tydligt framgick att han delade bostaden i Västertorp med sin sambo. Ändå fick han full ersättning."

  Så om inte blanketten var otydlig var det kanske tjänstemän som inte förstod Juholts Hyreskontrakt och att han redovisade att han delade.

  SvaraRadera
 10. Menar du på fullaste allvar att du tror att man kan ta ut ersättningar från arbetsgivaren för omkostnader som hör till sambo/särbo/make/maka etc ...

  Sluta att försvara dessa dumheter !

  SvaraRadera