Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Filippa verkar stolt över ojämlik vård

Det förvånar mig hur människor så lätt kan tro att valfrihet och utförsäljning av våra gemensamma resurser till kapital starka privata bolag kan gör allt till det bättre. Mer tydlighet än att ta Stockholm som ett exempel kan det nog inte bli.

Stockholm ärsom vi vet en lekstuga för moderater som vill leka med privatisering, vårdval och valfrihet och allt. Detta har inte hjälpt stockholmarna mycket.

Vid frågan: "Uppfattar du att vården ges på lika villkor utifrån vårdbehov oavsett t.ex. kön, ålder och bakgrund?" Kommer Stockholm SIST!!

På frågan: "Vad föredrar du för att upprätthålla sjukvårdens nuvarande nivå?" Säger Stockholmarna att inkomstskatten höjs. Vicket FAIL för moderaterna ;-)

Här hur Kalmar (rödgrönt) slår Stockholm i väntetider. Alltså lägre väntetider i Kalmar (enligt patienter/kunder)


Tycker att Filippa Reinfeldt ska titta lite hur väljarna i Stockholm uppfattar moderaternas sociala experiment och börja se att Stockholm har blivit kallt.

Media: AgendaAb:s ledarbloggSvDArbetetVärmlands folkblad, Svd, P4, Svd2
Blogg: Peter, Moberg
Annat: 2011 pdf

2 kommentarer:

  1. Vart kommer siffrorna ifrån? Statistiken som visas i bilden? :)

    Ett tips att använda dig av när du vill få mer läsare till din blogg är att använda www.Qlose.se :) såg att du hade lagt ut en länk på Pusha. Jag använder båda till min blogg för att få lite läsare.

    SvaraRadera
  2. Annat: 2011 pdf kommer siffrorna ifrån. D.v.s. patientenkäten från 2011.
    Tackar för tipset kring länkning :-)

    SvaraRadera