Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Riskkapitalister samhällsbärarna #1

Detta med att vara riskkapitalist kan ha sina risker. Inte p.g.a. att riskera tillgångar vid osäker investering utan mer att ordet riskkapitalist har blivit mer synonymt med Carema och Attendo och vårdskandalerna genom besparingsiver för att blidka ägarna med mer kapital.

Att Regeringen med Fredrik Reinfeldt nu lägger ett förslag där riskkapitalister ska få än mer skattereduktion är att spä på allmänhetens syn på Regeringens otukt med riskkapitalister. Regeringens förslag ÄR riskkapitalets förslag till lag!!

"Finansdepartementet har på det stora hela köpt Riskkapitalföreningens förslag och bara med vissa marginella justeringar inte gått på deras linje." //DI

Så klagar många på att fackföreningar försöker påverka lagar till fördel för arbetare, arbetslösa, sjuka, äldre och ungdomar.

När ska allmänheten resa sig upp och protestera mot nedskärningar som är ett resultat av den borgerliga Regeringens arrogans till välfärd, och hellre gynnar rika på bekostnad av sjukförsäkring, arbetslöshetsförsäkring, ungdomsarbetslöshet och sänkta pensioner.

Det är dags för dig medel Svensson att resa dig upp mot de rikas Regering innan det är din tur att drabbas av arbetslöshet, arbetssjukdom/olycka.

Media: Svd, Svd2, Svd3, Svd4, Svd5, Di, Di2
Blogg: Ola
Annat: Alliansfritt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar