Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Invandrares fel, men vi kan inte bevisa det

Integrationsministern Erik ullenhag (FP) gick ut och meddelade att nyanlända invandrare ska få sänkt ersättning om de vägrar flytta när de får jobberbjudande. Alla etniska svenskar som Fredrik Reinfeldt nu också hyllar hoppar av glädje att äntligen tar någon problemen med integration på allvar.

Men Aftonbladet har undersökt detta lite närmare än bara rubrikerna från borgarnas väloljade etniska propagandamaskin:
"när Aftonbladets ledarsida försöker kontrollera sanningshalten går det sämre. Institutet för arbetsmarknads­politisk utvärdering, IFAU, kan inte svara på hur många som tackat nej till erbjudna jobb för att de inte vill flytta. Statistiska centralbyrån säger att de inte har någon sådan statistik och hänvisar till Arbetsförmedlingen. De säger å sin sida att data för detta inte registreras. Därför kan ingen statistik tas fram."

Det är alltså som vanligt med främlingsfientliga partier som nu också Folkpartiet sällar sig till, att med lögner försöka få etniska svenska arbetare mellan 25 och 45 att tycka om och rösta på dom. Fredrik Reinfeldt är ju också inne på att ragga röster så det lär bli en ruggigt valår 2014.

Aftonbladet

Media: Ekot, SvD, Svt, DN, SvD, Tv4, Ab, TTs, GP, ArbetarB, Hd, Db, Folket, eKuriren, Ltz
Bloggat: Ola, Röda berget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar