Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

KD vilsna själar

Kristdemokraterna Chatrine Pålsson Ahlgren och Jimmy Loord slår sig nu för bröstet när Maria Larsson barn och äldreminister, nu "levererar" förslag om att socialtjänsten ska arbeta mer förebyggande. Kristdemokraterna slår på trumman att nu ska minsann barn i otrygga uppväxtförhållanden få en namngiven socialsekreterare. som de skriver i tidningen Oskarshamns Nyheterna:
"Detta är en efterlängtad reform och verkligen behövlig"

Det kan låta ironiskt när man lyssnar på Kristdemokraterna att de är "hänförda" över förslaget om en namngiven socialsekreterare. Då de själva skapat än mer otrygga uppväxt förhållanden genom att applådera igenom utförsäkringslagen, eller den förenklade sjukförsäkringslagen som borgarna säger.

Kristdemokraterna har ansvaret för att människor bokstavligt talat tar självmord för att de utförsäkras och inte blir tagna på allvar av Försäkringskassan som följer de regler som Regeringen/Riksdag satt.

Barnfattigdomen ökar (Rädda barnen) och familjer med sämre ekonomi ökar (Försäkringskassan). Hur tänker KD, ett numera "icke" parti göra. Ett parti som sägs stå på familjernas sida och ha etik och moral, men medverkat ivrigt till att nedrusta den välfärd som byggts upp under årtionden av Socialdemokraterna som varit till för att hjälpa de utsatta och svaga i samhället.

Tycker att Chatrine Pålsson Ahlgren och Jimmy Loord kanske ska läsa vad en berömd person för 2000 år sedan predikade om att hjälpa de svaga i samhället och betala skatt.


Till er som är troende och tycker inte om utförsäkringar kan gå med i Socialdemokraternas Tro och Solidaritet där vi faktiskt värnar om de svaga och utsatta i samhället på RIKTIGT.


Media: SvdSvd2Svd3Svd4Svd5Svd6AlliansfrittAbDnSvtDi, Ekot, Ex, DN Debatt, Expressen, Dagen, SvD, SvD2, Aftonbladet, SVT, SR, P1, Kuriren, NSD, Smp, Alliansfritt SverigeInlänkat: Ni har sålt er själ, Etik och moral

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar