Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Reinfeldt vad händer med utförsäkrade?

Ett lockbete för Reinfeldt
Reinfeldt talade igår i Almedalen mycket om skiftarbetare och nattjobbare. Hur mycket mer de fick tack vare jobbskatteavdraget. Tyvärr talade Fredrik Reinfeldt inte om de som blivit arbetslösa p.g.a. ineffektiv arbetsmarknadspolitik, och nu måste gå till Socialen för att de blivit utförsäkrade p.g.a. de Nya Moderaternas politik och ideologi att arbetslösa är lata och ska piskas till arbete.

Inte heller sa Fredrik Reinfeldt något om de människor som blivit utförsäkrade från sjukförsäkringen p.g.a. de "förenklingar" som de Nya Moderaterna applåderade igenom i Riksdagen, och nu behöver uppsöka Socialen.

Återigen försöker Fredrik Reinfeldt locka arbetare genom att blända med små summor, medan de skattefinansierade "bidragen" som RUT, ROT, krogmoms, fastighetsavgift, jobbskatteavdrag och arbetsgivaravgift göder de rika än mer än arbetare. En Regering som tog bort bonusförbud och låter pengar från vård och skola strömma ut från Sverige till skatteparadis.

Till dig arbetare som tänker på att Fredrik Reinfeldt är en OK kille och hans parti står på din sida, glöm det. När du blir sjuk, skadas på jobbet eller arbetslös kommer du upptäcka hur fort livet förändras när allt rycks ifrån dig.

Den arbetsmarknadspolitik som de Ny Moderaterna nu vill genomföra är vad Stefan Löfven redan gjort upp med Teknikföretagen p.g.a. en handlingsförlamad Regering. Stefan Löfven sökte kontakt med Regeringen under krisen i Sverige men fick inget svar eller samtal utan ignorerades. Fredrik Reinfeldt är en arbetarfientlig man som helst vill se ett tjänstemannaskatteavdrag (som han lovat) än att ta tag i arbetarnas vardag och hjälpa till när det blir kriser.

Gå inte i fällan Arbetare, tänk vad händer om jag blir sjuk, skadad inte kan arbeta eller arbetslös. Hjälp också de som står utanför arbetsmarknaden, de som Fredrik Reinfeldt glömt bort. De som ska piskas till ett arbete som bara finns på pappret hos Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.

Media: SvD, SvD, SvD, SvDi, Ekot, DiEx, AbDNSVTdn.seSvDdn.seka.seSvDEkotArbetetEkotArbetetSvd1Svd2Svd3Svd4DN1DN2DN3DN4AB1AB2Exp 
Blogg: MartinAnn-sofie, Göran, 2, 3Röda Berget, 2, Mikael
Annat: Reinfeldts lovpris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar