Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Kanske köpa ett Hälsotest, Reinfeldt?

Apoteket satsar i höst på självtester för att vi konsumenter ska kunna leka doktor och upptäcka diverse sjukdomar. Inget kan väl passa bättre med ett självtest för Fredrik Reinfeldt för att upptäcka hur sjukt FAS3 är.

Det är inget att skämmas för Fredrik, det är bara det att FAS3 är och har varit en felsatsning, ett slöseri med skattemedel eftersom det mer har blivit ett förvar för att ta ner arbetslöshetssiffror än att hjälpa de utsatta människorna.

Och nej Fredrik Reinfeldt, sänkta skatter och bidrag till företag genererar inte arbetstillfällen, däremot aktiv arbetsmarknadsåtgärder som ger arbetslösa utbildning, praktik och bra ersättning/lön ger en köpkraft som får företagen att snurra igen.

Så dags för Apoteket att ta tempen på det numera sjuka utanförskapet som skapats genom de år borgarna haft makten.Borgarna får sluta äta Viagra och gå i någon rosa/blå dröm utan inse allvaret i ett sjukt Sverige.

Media: Ab, 2, DA, Svt ArbetetArbetetka.seEkotSVTdi.sedn.sedagens arenadi.seSvDSVTdn.se,dagens arena, SVT DebattSvDEkot, Expressen, LO kommenterar, SvT

Bloggar: Ylva Johansson, Alliansfritt, Jämlikhetsanden, Claes Krantz, LO-bloggen, Martin Moberg, Christian Norlin, Röda Berget, Peter Högberg,
GöranPeter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar