Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Varslen haglar och Reinfeldt ökar

Vad är felet med Sverige?
Har vi blivit så avtrubbade när varslen och utförsäkringar ökar. Barnfattigdomen sprider sig och Fredrik Reinfeldt ifrågasätter sanningen. En siffertrixande Statsminister som i våras 2012 sa att de skapat 300 000 jobb nu säger att de skapat 200 000 jobb, och mycket mer osant (läs förvrängning).

Nu när Volvo bussar flyttar, SSAB, Skanska, skogsindustrin, Enercon varslar vad gör Regeringen för att stimulera ekonomin? Visst kan vi skylla på Eurokrisen, men vår Regeringen kan och SKA göra mer än att sitta stilla i båten. Dags att börja hissa segel och hjälpa till att öka efterfrågan på företagarnas produkter.

Ett sätt att stimulera är att ta sig an våra försäkringar vid arbetslöshet och sjukdom. Om nivåerna i dessa ökas och regelverk ändras så får fler råd att köpa det som de behöver. Köpkraft ökar och även ni som äger företag och aktier tjänar på att de mest utsatta i samhället får en bättre ekonomi.

Socialdemokraterna visar i sin budget ansvarstagande, men också satsning som leder till stimulans. När ska Fredrik Reinfeldt och Annie Lööf reagera? Åka tåg och lova runt med borgarmedia i hälarna håller inte när verkligheten rämnar.

Trots en handlingsförlamad Regering så ökar Moderaterna och Fredrik Reinfeldt i undersökningar. Vad är det som svenskarna missat?

Svensson, engagera dig för ett bättre samhälle, nu!

Media: Ekot, 2Ab, Di2, SvD, 2, 3, 4, 5Svt, 2, BA, HD, GP, LT, AV, GP, 2NA, DN, eKuriren, 2, 3
Blogg: Tord
Annat: IF Metall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar