Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Reinfeldts flathet göder extremister

Varselvåg efter varselvåg sköljer in över Sverige. Regeringen skyller allt på Grekland och krisen i Europa, men allt är inte deras fel. Länder med starkt kapital sparar än mer och skapar inte incitament till  återväxt utan besparingar generellt och låg eller inget stöd till fattiga och utförsäkrade spär på den nedåtgående spiralen med ökad arbetslöshet och misär som resultat.

Detta gynnar extrema grupper i samhället och sverigedemokraterna i synnerhet likt Tyskland på 40-talet då arbetlöshet och misären var omfattande.

Det är dags för en regering att investera i sina medborgare istället för företag. Företag köper inte produkter de själva säljer. Det är vi invånare som konsumerar deras produkter. Desto fler som blir arbetslösa, sjuka, utförsäkrade med mindre köpkraft då Regeringens "arbetslinje" straffar de som inte har arbete gör allt värre.

Det ä'r dags att vakna, dags att se sanningen, Svensson.
Rösta för ett annat samhälle som ger alla en chans och anständiga livsvillkor.
2014 förpassar vi den nuvarande Regeringen till historien, tyvärr ett mörkt kapitel i vår historia.

Media: Ab, Ekot, SvD, 2, 3, 4, 5, eKuriren, Ex
Blogg: Moberg, 2

Mobergs länkar
Rekommenderad medialäsning: AftonbladetArbetetDagens Arena 12,Dagens IndustriDagens NyheterDagens PSDala-demokratenGöteborgs postenHRFKommunalarbetaren 123Länstidningen ÖstersundSVT 12TV 4 Nyheterna JönköpingSRRoD 12 SR 123SVT 123SvD 12DN 12Ab 12Expr 12

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar