Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Höj ersättningarna NU, Reinfeldt

Hade Regeringen tänk göra något för de arbetslösa? Kanske ge mer pengar så de kan fira jul utan oro över att inte kunna köpa mat, kanske en liten julklapp till sina barn som blivit mobbade i skolan för att de har en fattig förälder som inte har råd med att betala kostnaden för musikskolan, eller nya fotbollsskor?

Barn med fattiga föräldrar mobbas mer än andra i skolan vilket Rädda barnen säger i en av sin rapport.
"Arbetarklassen (manlig) i industri och offentlig sektor (kvinnor) drabbas hårdast av jobbutslagningen. Fler tvingas leva på en mager a-kassa och därmed tappad köpkraft." BLT 
"50 procent större risk för att bli utsatt för mobbning i skolan"RB
Att ge utförsäkrade, arbetslösa, pensionärer och sjuka mer ekonomi gör att deras konsumtion kan öka vilket ger ringar på vattnet och de som nu har jobb får behålla sina och troligen kommer företagen behöva anställa när fler får råd att köpa deras produkter.

Sluta tjafsa borgare, ändra utförsäkringslagen, ta bort straffavgiften i A-kassan, höj ersättningarna och sluta göm människor i FAS 3.

Media: P4, 2DI, SVT, SvD, DN, Blt, Hd, Ex, Arbetet, Ekot, Gp, 2, Ltz
Blogg: Moberg
Annat: Rädda barnen

Mobergs länkar: AbArbetarbladetAiP 12AVCWDN,DIGDLänstidningen ÖstersundSvDSVT BlekingenyttSVT Jönköpingsnytt,SVT Smålandsnytt 12SR BlekingeSR 12UNT 123YA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar