Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Fredrik, kanske vara statsminister och AGERA!!

Fredrik Reinfeldt vill "förenkla" Sverige. Det har kommit till den punkt där Statsministern inser att Sverige och dess samhälle är för komplicerat att enda sättet att fortsätta lura medborgarna och hoppas få deras förtroende inför valet 2014, är att förenkla medborgarna och ge upp det "svåra". Nämligen att rädda arbetslösa från misär och på så sätt undvika fler arbetslösa (bättre regler och högre ersättningar) Skapa efterfråga och konsumtionskraft (arbetslösa behöver ekonomi för att rädda industrin).

Företag inom industrin har sämre konkurrens kraft p.g.a. att vår Regering inte lyfter ett finger för att underlätta i kristider, vilket andra länder gör och har gjort.

Fredrik Reinfeldt (M) vill istället att alla industrianställda ska städa hos rika, vilket verkar vara borgarnas universallösning på allt.

Borgarna har alltså lämnat walkover i arbetsmarknadspolitiken och nu skyndsamt vill lägga ner industrin och få alla att städa hos varandra. Sveriges BNP lär falla som gråsten i vatten.

Grattis Sverige till en Regeringen som inte bryr sig

Media: Rapport, Ab, 2, Ex, DA
Blogg: Roger, Moberg
Annat: Resurs
Andras länkar: Aftonbladet 12ArbetarbladetDagbladet,ExpressenFolketHDNTPiteå-tidningen 12SvD 12SR EkotSVT Agenda 123Västerbottens folkbladÖstran

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar