Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Fler chefer ger inte bättre vård

Det är inte helt otippat att borgarna nu gråter då inte vinster i välfärden blev den "stora striden " inom Socialdemokraterna som media ville framställa. Då går borgarnas partisekreterare ut idag på SvD och hasplar ur sig massa floskler. Mångfald som borgarna slänger sig med kan också bli utarmning, Ökad tillgänglighet kan likställas med mindre utbud. Sedan kommer en redig snyftare att det är kvinnodominerande yrken som får stryk av #Skongressen, men vi vet ju att det inte är sant, men visst ska man gå på Lena Mellins teori och jämföra att bygga sjukhus med att vårda sjuka så visst, men inte helt korrekt.

Om vi tillämpar de regler som finns kring vård och omsorg så behövs lika många anställda för att hjälpa äldre. De privata företagen måste betala fler chefer och tjänstemän vilket, tycker jag är slöseri med skattemedel då vi inom kommuner och landsting skulle kunnat anställa fler vårdpersonal och lärare.

Så istället för att beklaga er över att Socialdemokraterna vill ta tillbaka lite makt från utnyttjande, stora bonusar och vinster i välfärden, kanske ni kan sköta landet som ni misslyckats med då ni jämför arbetslöshet med Grekland och Spanien och inte mer jämförbara länder.

Vakna och se verkligheten!

Media: SvDAbEx2Ab2,  Ekot23SvD234DADiDNSkånskanGPSydS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar