Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Magikern Reinfeldt

Det är lite konstigt att Sverige målas ut av borgarna som ett land som är starkt och där arbetslösheten inte är så farlig, fattigdomen inte erkänns, pensionärers "löner" beskattas hårdare än andra länder och ungdomar utan framtid inte är ett problem.

Fredrik Reinfeldt hävdar att jobben avgör valet 2014.
Men borgarna har nu haft 7år på sig att fixa detta, men vi ser ökande arbetslöshet, utförsäkrade människor som drabbas hårt och tvingas in i Fas3 där du får arbeta under socialbidragsliknande förhållanden. Borgarna har skapat ett bidragssamhälle, fast INTE åt folket som lider utan åt företagarna som får billig arbetskraft och behöver inte ha försäkringar som skyddar vid olyckor.

Lägg där till RUT (bidrag till rika), ROT (fuskas med), sänkning av restaurangmoms & arbetsgivaravgift, fri arbetskraftsinvandring som utnyttjar intet ont anande världsmedborgare (jobbtrafficking), jobbcoacher med tvivelaktiga arbetsmetoder, Fas3 som redan nu tar rediga jobb,

Om bidrag till företag blir avgörande i 2014 blir Fredrik Reinfeldt med resten av borgarna vinnare.

Är det bättre välfärd och skydd för de som drabbas av tråkigheter under sin livsresa och jobbsatsning så är det Socialdemokraterna som blir vinnare.

P.s. och nej vi höjer inte arbetsgivaravgiften för ungdomar utan återställer inbetalningar till våra gemensamma försäkringar som hjälper de som ungdomarna anställs istället för, eller?

Media: Ab, Di, DN, Svt, Av, SvD, Ei, HD, GD, LT, eKuriren, op

Blogg: Moberg, 2

Mobergs länkar:  Gotlands folkblad,TransportarbetarenRoger Jönsson och Martin Moberg 1 och MMO2och Göran Johansson och Alliansfritt Sverige 1 och Alliansfritt Sverige2 ochAlliansfritt Sverige3 och Alliansfritt Sverige4 och Annarkia och Markus Mattila,Dagens Arbete 1Dagens Arena2Aftonbladet 1Aftonbladet2SVT NyheterSvD,ExprGPArbetarbladetNTHN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar