Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Regeringens destruktiva ideologi

Det är tråkigt att läsa statistik som bekräftar den borgerliga ideologins hänsynslöshet. När Kronofogden nu säger att självmordshoten ökat. Kronofogden säger att det är desperata människor som kommer med kronofogdens brev i ena handen och en pillerburk i andra.

Jakten på arbetslösa och sjuka har alltså tippat över till att bli hälsovådlig politik. Att minska ersättningen från våra försäkringar och piska arbetslösa och sjuka att söka jobb som inte finns leder till en frustration och desperation. Där flera människor inte ser en annan utväg än självmord. Det är ett lågvattenmärke utan dess like för en Regering.

Att inte kunna köpa mat eller klä sina barn kommer att bli svårt. Det var något som en numera ökänd nationalekonom menade i en intervju med Janne Josefsson 1997. Denna utopi och dröm genomförde den borgerliga alliansen med Fredrik Reinfeldt i spetsen.

Men blir det verkligen mer arbetstillfällen genom att utförsäkra sjuka och arbetslösa. Naturligtvis inte, men du får en press på de som har arbete att "vara glada att de har arbete" och flera hungriga vill ha jobben så är tanken från Svenskt Näringsliv och borgarna att lönerna ska "konkurrens utsättas". lex U.S.A. låga löner och dåligt skydd för den anställda.

Mitt tips: ge mer ersättning från våra försäkringar stoppa utförsäkringarna. Då kan ALLA konsumera kläder, mat och annat vilket ökar efterfråga och därmed fler jobb. (ekonomipris?)


Media: SvDSN, NT, BT, biz, ST, Kuriren, Skånskan, NSK,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar