Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Men alla andra skötsamma företag, Urban Bäckström?

Det är tråkigt att Urban Bäckström Svenskt Näringslliv så aktivt stödjer en den fria arbetsmarknads reglerna vi har idag, och som genomfördes av borgarna och Miljöpartiet. Den har inte bara gjort det lättare att komma till Sverige och arbeta utan den har också ökat jobbtrafficking.

Jobbtrafficking där "företagare" utnyttjar människor från andra länder och där lönedumpning är ett starkt huvudargument för att detta tillåts är horribelt att ledande inom Svenskt Näringsliv hyllar.

Vad tycker de företag som betalar sin medlemsavgift till Svenskt Näringsliv och deras under organisationer att ni jobbar för en osund konkurrens? Eller vill Svenskt Näringsliv att alla företag ska anställa utom européer för att sedan sälja varor till arbetslösa och utförsäkrade svenskar?

Det är dags att styra upp detta utnyttjande av människor som oftast luras hit och får svält löner. Tänk om tänk rätt Urban Bäckström, borgarna och Miljöpartiet, för det är VERKLIGA människor som drabbas av er politik.

Stefan Löfven partiledare i Socialdemokraterna hälsar att svenska villkor ska gälla på den svenska arbetsmarknaden. Ganska enkelt faktiskt.

Media: Ex, 23, DN, Ödi.sedn.seSvD, Da
Blogg: Göran
Inlänkat: Jobbtrafficking á la Moderaterna och Miljöpartiet, Fuskande företag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar