Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Välfärdens kärna får en ny innebörd, eller?

Knäckebröd och vatten är alltså den borgerliga Regeringens kärna av välfärd. För samtidigt när vi ser Uppdrag Granskning  och hör hur Hälsans Förskola har hårt bröd och vatten till barn som knappt fått tänder så går borgarna ut och meddelar att de minsann fortsätter på den inslagna vägen.

D.v.s. ingenting för att hjälpa arbetslösa utan som Annie Lööf sa i en intervju att öka företagens ekonomi och göra arbetare billigare var deras idé.

Hur skapar det mer jobb?

Jag känner ingen företagare som anställer 100st om det bara krävs 50 för att producera. Tycker den borgerliga regeringen med Fredrik Reinfeldt i spetsen borde gå en kurs i LEAN.

Visst finns det undantag, de som anställer FAS3 i massor för att måla en stol. Dessa ger borgarna bidrag till, alltså företagen

Det är dags att välja arbetarnas parti som arbetare startade en gång för att stifta lagar för samhällets bästa, Socialdemokraterna.

Media: SvD, 2, Ab, 2, Ex, Nsk, ArbetarBladet, DN, AlliansfrittSverige
Bloggat: Röda Berget, Moberg

Mobergs länkar: Alliansfritt Sverige och Dagens Opinion och Aftonbladet 1 och Ab2 och Metro Stockholm och Claes Muschkin och Martin Moberg och Peter Johansson och Jenny Wennberg och Johan Ulvenlöv och Ola Möller och Annarkia och Peter Akinder och Tord Andersson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar