Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

C-17

Måste ha sovit på min post.
7 450 000 000kr för arbete till 25 personer.
Man kan säga att regeringen nu satsar på arbetslösa (om dom nu var det).
7.5 miljader är alltså summan (vad vi vet idag) av Sveriges transportkapacitet i 26år. Vi säger vid vissa beslut att vi ska ha ansvar för kommande generationer, men detta. Här skriver man kontrakt på 26år och sätter de som kommer att styra Sverige i ytterligare kostnad. Det gör denna regering där två partier riskerar att åka ur riksdagen 2010. Snacka om ansvar. Kanske skriva köpekontrakt på Sverige till något annat land medan ni bestämmer.

Tolgfors säger nu:
"Just nu används de nya strategiska transportflygplan som Sverige har tillgång till genom samarbetet SAC (Strategic Airlift Capability) för att snabbt sända ett ”base camp” för räddningsarbetare till jordbävningsdrabbade Haiti."

Hur ofta behöver vi denna transportkapacitet som används nu i Haiti?
"Medan länder som Tjeckien, Ungern och Bulgarien har bedömt sitt behov av flygtimmar per år till mellan 40 och 65 har Sverige skrivit avtal på 550 timmar."
Kan det vara så att någon tjänsteman gjorde fel och en nolla förmycket kom till och ingen vill erkänna misstaget p.g.a. inkompetens? Ska sägas att U.S.A. har 1000h alltså vi är andra landet med mest kapacitet. Vet inte om Tolgfors kanske ska köpa hem lite efter utlandsresan?

550h hur kan det komma sig?
Har någon sålt våra TP-84er? Kan vi inte köpa kapacitet när det blir en katastrof eller en så stor transport så det behövs?

7 450 000 000kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar