Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Blåval siktad kring Stockholm


En stor val har nu siktats och tyvärr för Greenpeace och Sverige har Alliansen slaktat den och nu öser dom in valfläsk in i Sverige. Senaste är att lova 482 miljarder till 2021 i infrastruktursatsningar. Vilken fyraåring som helst kan med lite intelligens räkna ut att Alliansen inte sitter vid makten under hela den tiden. Varför gör man då sådana uttalande och ger sådana löften?

Varför kör man Sverige redan nu i botten och har skattesänkningar på lånade pengar?
Jo för om Socialdemokraterna tar över rodret (tillsammans med en S-anti Miljöpartister och VP) så MÅSTE vi höja skatten för att få balans i ekonomin.

Vem som helst som tagit SMS-lån (som Alliansen verkar gjort) vet att det kan vara svårt att betala tillbaka om man nu inte sanerar sin ekonomi.

Kontentan är att Alliansen INTE är ansvarstagande, de tvingar människor som är bevisligen sjuka och sedan skyller på F-kassan som bara följer reglerna.
Man försämrar A-kassan så det som var en försäkring urholkas och kallas för bidrag.
Pensionärerna som byggt upp Sverige är enligt Alliansen lata och nu inte tillhör de som får del av lånade pengar. och man tömmer Sverige på kapital. Skiter i vanliga industrier (SAAB).

Gör som jag rösta på en förändring, rösta på Socialdemokraterna för en välfärd till alla och en ansvarsfull ekonomisk politik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar