Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Alliansen vill INTE ha fri konkurrens!!


Allianspartierna lovordar företagsamhet och fri konkurrens, men det gäller inte för vissa företag. I sin iver att tillfredställa marknadens schakaler sålde man ut Apoteket. Alltså ett företag som svenska folket investerat i och som objektivt givit kundråd utan hänsyn till produkterna/företag, för att det just var vi som var ägare.

Om du nu går in i ett företag som ägs av ett riskkapitalbolag så kan du ge dig på att de kommer att föreslå de dyraste läkemedlet.

Eftersom Apoteket nu styckades upp och såldes ut till väntande schakaler så kan man förvänta sig att de har samma villkor. Men inte det, regeringen KRÄVDE i hemlighet marknadsföringsstopp, Alltså Apoteket fick inte göra reklam.
Alliansfritt artikel

Vilket hyckleri, eller har regeringen genom skalbolag köpt in sig i riskkapitalbolagen? Centern som får sina miljarder placerade av chef på riksgälden, som i sin tur får information från bankerna som inte marknaden får. Kanske har investerat i Apoteks konkurrent?
Expressen om C

Stoppa denna utförsäljning som inte tillför något, utan säljer ut svenska folkets företag som vi investerat mycket i. Rösta bort hycklarna 2010 19 sep

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar