Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Tv-avgiftspolitik av Alliansen


Alliansen sysslar med TV-avgiftspolitik. Man låter helt enkelt andra få betala för de några rikas lyx. vilket naturligtvis gör dom ännu rikare. Och genom att lura arbetare med jobbskatteavdraget kan man höja andra avgifter som A-kassa och försäkringar även försämra i det sociala skyddet om nu arbetarna skadar sig eller blir sjuka så märker de snart att en röst på Högern är en röst för fattigdom och låga löner i Sverige.
Många arbetare vet inte ens om att de redan nu till sommaren kan "råka" utför mindre semesterlön som Alliansen drivit igenom.

De Rödgröna vill höja bensinskatten vilket får stora rubriker. De vill också ta BORT finansieringsavgiften till A-kassan vilket är för en IF Metallare 300kr. Jag kör bil 3mil/dag x 20 x 0.50öre= 30kr Jag tjänar alltså 270kr på detta. Centerpartiet ville höja bensinskatten med 105öre, men det skriver inte media om. Artikel

Det har nu blivit en tävling från Alliansens sida att nu börja ge politik namn. Helst ska man genom att gräva i människors förflutna hitta något smaskigt att upprepa och spela oskyldig (Reinfeldt) till pajkastningen.

Jag säger till KD som en berömd person sa: "Den av er som är fri från synd skall kasta första stenen" Kanske därför jag är med i socialdemokraterna och broderskapsrörelsen (kristen vänster) för det otroliga världsliga maktbegär som KD visar genom att göra allt, ALLT för att få ett litet halmstrå av makt i Alliansen är så man kräks. Kan ju hoppas att de som röstar på KD tänker på de självmord som varit resultat av försämringen i sjukförsäkringen.

P.s. kristna Socialdemokrater är fler i riksdagen än KD ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar