Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Den felräknande regeringen


Det är inte ofta en chef/vd på ett bolag som ljuger, inte kan räkna och gör uttalanden som är helt verklighetsfrämmande får sitta kvar.
Att inte läsa på om sina konkurrenter och komma med bra argument mot dom, måste vara total fel i finansvärlden.

Men som politiker kan man ljuga till och med i direktsändning, gå ut i stora medier utan att bli granskade och publiceras hej vilt.

NEJ: S höjer inte bensinen lika mycket som Centern vill
NEJ: S vill inte slopa ROT
NEJ: höjning av arbetsgivaravgifter kommer inte leda till mer arbetslösa ungdomar, eftersom den sänkning som Alliansen gjorde INTE har fixat fler jobb, utan bara rikare ägare av företag som nyttjar ungdomar mer (MC Donalds).

NEJ: S måste höja bidragen eftersom Alliansen har gjort fler fattiga i Sverige och utförsäkrat massa människor samtidigt som man sparkar personal på Försäkringskassan som ska hjälpa dessa.

NEJ: Vilka hushåll tjänade på avskaffande av fastighetsskatten? Inte många, troligen de i Danderyd?

Stigande inflation!?!?!? det blir det när nästa avtalsrörelse kommer eftersom Teknikarbetsgivarna inte är med i industriavtalet så kan vi begära 15% i löneökningar.

Snälla medborgare, gör Sverige en tjänst. Rösta på Socialdemokraterna och hjälp de som har fått det svårt i livet, så kommer någon hjälpa dig när du har hamnat fel.
Kallas Solidaritet ;-)

Ville snabbsvara lite kring de anklagelser Alliansen gör mot de rödgrönas budget.
Kolla gärna länken vad arbetsgivaravgiften går till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar