Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Arbete för frihet - Alliansens melodi


Klart man måste ge heder åt Alliansen som genom noga uträknad strategi lurat väljarna och de som bl.a. har/hade arbete att rösta på dom.
Genom en människosyn som säger att är man sjuk, arbetslös och ungdom som studerat "fel" och inte har jobb så är man en belastning för samhället.

Alliansen har en syn som för tankarna tillbaka historiskt, där man också retoriskt belönade "arbete för frihet". En Darwinism som tyckte att naturen ska sålla bort de som inte kan prestera och bidra till samhället.

Alliansens syniska politik har lyckats att sänka enligt en hemlig plan den reservationslön (lön som man är beredd att jobba för) från 16000kr till 8000kr på 3,5år. De betyder också att man ökat tillgången på arbetskraft så det nu är brist på jobb och många utförsäkrade från A-kassa och Fösäkringskassan, är det bara Socialen kvar. Vilket leder till desperation. Hotet mot facket som har varit ett beställnings jobb från näringslivet är nu realitet.

Denna syn hör inte till ett modernt samhälle som med värderingar där alla människor är lika värda, där vi tillsammans bygger en välfärd som är till för alla, inte bara de som har råd. För en annan gång kan det vara jag som behöver hjälp av samhället. Ett samhälle ska inte kasta de som slitit ut sig i arbetet på sophögen, när de hjälpt till att bygga välfärden. Låt inte Alliansen införliva "working poor"

Dags att ta ansvar, medborgare!
Rösta 19/9-2010 för en framtid tillsammans och en välfärd värd namnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar