Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Iphone eller HTC samhälle?


Snart är den här, Iphone 4G. Det har diskuterats om Apple kan komma att stämmas för att de inte släpper in vissa företag som vill göra applikationer som inte är "rätt" enligt Apple.

Detta kommer osökt mig att tänka på konkurrenten som en jobbarkompis köpt. HTC en "ripoff" på Iphone, men ändå så annorlunda.

En väsentlig skillnad är att medan Iphone apparna kostar till stor del pengar så är HTC apparna mer gratis. Eftersom den bygger på Open Source. Många bidrar till att den utvecklas och tar inte betalt för det.

Tänk er Alliansen, de försämrar samhället mycket så bara den som har råd ska kunna köpa tjänster och försäkringar. De som jobbar ska kunna välja själva att betala en arbetslöshetsförsäkring och då "länkad" till hur många som är arbetslösa i den sektorn.
Sjukförsäkring ska den som vill och har råd att betala för, kunna köpa.

De som inte bidrar till samhället ska frysas ut och jämställas med parasiter. Är det det samhället vi vill ha? Naturligtvis inte, så även du som arbetar och fått 700kr mer per månad i sänkt skatt, kanske ska tänka om. Du kan bli drabbad av nedmonteringen i välfärden. Från någon annan har man tagit det som blivit just din skattesänkning.

Det är som att kissa i byxorna, varmt i början sedan kallt och äckligt.

Gör som jag, rösta bort de som tycker om att bildligt talat "kissa på sig" för att sedan upptäcka sönderfallet i samhället (moderaterna i Stockholm och hyreslägenhetsbrist).

HTC samhället så kan man köpa bättre tjänster, finare och bättre appar, men det finns också många gratis som gör samma sak, fast inte lika "hippa".

Så vill jag att Sverige ska vara, mer HTC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar