Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

IF Metall är för ett regeringsskifte, är du?

Är på väg till Sveavägen 68 som är Socialdemokratiska partiets hjärta. Som liknelse till en kropp så kan inte hjärtat enbart finnas, utan är beroende av hela kroppen, där varje del har en uppgift och funktion.

Samma sak gäller för SAP (socialdemokraterna), fackförbunden, medlemmarna och hela svenska folket. Utan ett politiskt parti som värnar om alla, inte bara de rika så kommer Sverige att se annorlunda ut, och jag menar annorlunda på ett dåligt sätt.

IF Metall är ett förbund som engagerar sig mycket i medlemmarna, och har märkt att nedmonteringen av välfärden som är Alliansens mål för att skapa låglönesegment och försvaga facken, slagit hårt mot medlemmarna.

Ett moment är att vara med i valturnén som Socialdemokraterna gör för att visa att vi står vid deras sida, och tillsammans vill vi ha regeringsskifte. Bort med Alliansen som gjort Sverige kallare.

Fick förfrågan om jag ville följa med en dag och blogga om turnén. Klart man vill vara med och skriva historia, där näste statsminister blir kvinna.

Smått fundersam hur denna dag kommer att utveckla sig, men entusiastisk och förväntansfull som ett barn på julafton.

Lägg gärna in frågor i Chatten och var aktiva. Kom gärna med frågor som jag kan ställa så gör vi en livefeed via Bambuser om Mona eller någon annan vill svara. Kommer skicka ett inlägg om exakt tid så alla som vill kan följa. I Bambuser kan ni också ställa frågor "live"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar