Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Sjukförsäkringen fungerar!


[Ironi]
Alliansen har lyckats, genom att se till att de regler som Försäkringskassan ska följa gäller alla. Visst lyckas några slinka igenom, men om Alliansen med Moderaterna i spetsen vinner valet fixar man nog det med.
[/ironi]

Trodde mig hört om allt elände som den nya sjukförsäkringen där cancersjuka och andra med svåra sjukdomar som till o med under behandling då man troligen mår både psykiskt och fysiskt dåligt ska tvingas ställa sig i jobbkön hos arbetsförmedlingen. Inte för att det saknas arbetssökande som är beredda att jobba för att Sverige ska lyftas, utan för att reglerna säger så.

Denna människosyn som Moderaterna, Kristdemokraterna, Folkpartiet, Centern står för blir än tydligare när en skadad soldat kommer hem från Afghanistan. Han sitter fortfarande i rullstol efter att ha ådragit sig öppna underbensfrakturer, tre krossade ryggkotor, hjärnblödning samt frakturer på nyckelben och revben.

Hans kompis säger:
"Det beror på att vi inte anmälde oss arbetslösa direkt vi kom hem, säger Peter Kero, även han fortfarande rullstolsbunden efter att ha ådragit sig två frakturer på benet, krossad fot, dubbla lårbensfrakturer, kompressionsskador i ryggen samt revbensfrakturer.”

Artikel

Gör Sverige mindre kallt.
Gör Sverige mer solidariskt där vi tar hand om de som fått svårigheter under sin livsvandring.
Gör dig själv och framtida generationer en tjänst.

Rösta 19september för en Socialdemokratisk ledd regering

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar