Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Beklämmande, herr Reinfeldt


Sveriges folk måste vakna. De parti som fick majoritetens förtroende 2006 agerar som oppositionsparti redan nu. Hur kan man som ledare för ett helt land börja tjafsa om folköl ska säljas på systemet när 30% av Sveriges ungdomar är arbetslösa och ingenting, INGENTING görs?

"vi har satsat på 10 000 utbildningsplatser", men ni skar ner utbildningarna med 20 000. Det betyder att ni återställer 10k och vi ligger fortfarande -10 000 efter?

Vad hände med satsning på yrkesskola. En utredning som Alliansen stoppade när de fick folkets förtroende, sedan klagar dom på att yrkesutbildning inte prioriterats på 20år.

Men Alliansen vill inte att "vanliga" arbetare ska vara bildade, de behöver inte så värst mycket kunskap att sopa och städa och klippa gräs hos de rika. Eller som ansvarig politiker själv säger: "Samhället fungerar inte om alla är akademiker." och då tänker man på elitskolorna där de som inte presterat bra sedan förskolan ska få svårare att fortsätta sina studier.

Dessa yrkesförberedande utbildningar var just en buffert för att ta tillvara unga och arbetslösa vid kriser, för att utbilda och vara bättre rustade vid bättre arbetsmarknad.

Gör Sverige, dig och framtida generationer en tjänst. Rösta på Socialdemokraterna 19 september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar