Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Ljuga, trixa och försämra ger bra partiledare


Det är dags att tänka om. Nuvarande regering med Fredrik i spetsen har lyckats dupera folket så nu bryr man sig inte om de sjuka, arbetslösa, pensionärer eller ungdomar.

Enligt SOM-Institutet så tycker (ingen nyhet?) många att Fredrik är en stark ledare, som gjort sååå mycket för Sverige under dessa 4år och under krisen. Vad har dom gjort?

De har kraftigt försämrat för de som ÄR sjuka och arbetslösa och tryckt till pensionärer och ungdomar. Ljugit om arbetslösa, utanförskapet, sålt ut apotek, avreglerat besiktningen (170%dyrare?), sålt Vin & Sprit, Sagt att ohälsotalen gått ner och det är deras förtjänst, fast ohälsotalet påverkats av alla som utförsäkrats, handikappande och sjuka får ställa sig till arbetsmarknadens förfogande även de som tar självmord p.g.a. "häxjakten". Alliansen har skämt ut sig genom att säga att SAAB inte kan bygga bilar. sagt att de INTE ska ändra kärnkraftbeslut, fast de gör dom ändå. Det finns massor, men svenska folket verkar inte bry sig.

Men han klär sig Fredrik, och ser barsk ut, och det måste man när man spenderar lånade pengar för att genom föra skattesänkningar för arbetarna och ta från de försäkringarna som arbetarna avstått i lön för att få. Arbetarna märker detta bara när dom drabbas.

Det enda som räknas är enligt en person Rapport intervjuade "klar o tydlig, raka fina svar" alltså ljug Mona, för väljarna vill inte veta sanningen, de VILL bli förda bakom ljuset.

Sveriges folk, stå upp för solidaritet och börja tänka på dina nära och kära, dina arbetskamrater som skadas, de som hjälper till att hålla uppe kollektivavtalen så de inte dumpar lönen för dig genom bra A-kassa.

Gör din röst hörd, styr Sverige tillbaka till ett varmt och tryggt samhälle genom att rösta på Socialdemokraterna 19 september.

Inlägget gjordes p.g.a. Rapportinslag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar