Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Filippa är inte moderat!


Det kan låta konstigt, men presenterar man sig som moderat i ett utskick som "inte" är reklam för moderaterna och deras parti, så är man inte enligt MC Donalds moderat. Utan ett landstingsråd.

Men säger inte det allt? Moderaterna lurade väljarna att de var det enda arbetarparti, men var ett arbetslinjens parti d.v.s. de som inte arbetar ska ha stryk, och rätt duktigt med stryk.

Nu eftersom moderaterna sabbat välfärden och utförsäkrat massor gjort fler vuxna och barn till tiggare eftersom de bor i ekonomisk och socialt utslagna hem. Så det man sabbat i 3.5år försöker man nu inför valet lova genom att lura väljare att de nu är "trygghetspartiet" "vi står för stabilitet".

Nu hjälper Mc Donalds till att föra ut budskapet där bl.a. förstagångsväljare är, nämligen hos Mc Donalds. McD har ju tjänat massor eftersom de inte anställt ungdomar för att de är snälla och det är billigt p.g.a. mindre arbetsgivaravgift (som går till försäkringar m.m.) utan McD stoppar pengarna i egen fika och piskar personalen att till o med jobba gratis. Ett exempel företag enligt moderaterna.

Väljare, Sveriges folk gör upp med rikemanna fasonerna. Betala skatt efter bärkraft för att få hjälp efter behov.

Hjälp våra ungdomar få bra arbetsvillkor och rättigheter istället för att försämra dessa som alliansen gjort under sina 3.5år.

Genomskåda Filippas, moderaternas och Mc Donalds tilltag att det är reklam på MC D brickorna för ett parti som gynnar dom genom att ha sänkt arbetsgivaravgift som också är snedvriden konkurrens mot de företag som har äldre anställda.

Gör din röst hörd 19 september mot kapitalist fasoner och snedvriden konkurrens.
Rösta på Socialdemokraterna.

p.s. använd gärna bilden, men ge mig gärna lite kredd.

Artikel om detta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar