Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Stackars förvirrade kristna

"Hycklare! Ta först bort bjälken ur ditt eget öga, och så kan du se klart och ta bort flisan ur din broders öga."

Att beskylla Socialdemokraterna för att några "brats" häller ut sprit (champagne) är att försöka få uppmärksamhet till ett parti som försöker klänga sig fast vid riksdagen i nästa val.

Ska på ett "onyanserat" sätt försöka se vad som kan ha orsakat denna "våg" av destruktivt beteende som KDU nu säger är ett samhällsproblem som grundats årtionden tillbaka.

Avskaffandet av värnplikten där man kunde lära bratsen lite vett och vad ansvar i samhället betyder, kan inte ha gjort det bättre.

Att rika och då rikemansbarn fått i tutat från sittande regering att dom är bäst och ska roffa åt sig och skita i alla andra, kan inte ha bidragit positivt.

Sist men inte minst, att sänka inkomstskatten och då mest (i kronor räknat) för de som redan är rika, så måste rikemansbarn bränna pengar på de mest osedvanliga och spektakulära sätten som finns, för att stilla sin "wannabe" hunger.

Vänta bara tills de rika som den borgerliga alliansen föder, börjar tröttna på sina tråkiga liv och börjar hitta andra sätt att bränna sina pengar på.
Som att få två utförsäkrade att slåss om 1000kr.

Så kontenta:
Nej KDU ni har fel, det är inte Socialdemokraternas fel att rika slynglar bränner sina pengar framför ögonen på arbetarklassen. Det är troligen mer den sittande regeringens fel som säger att har man pengar så får man leka hur man vill. Till och med slippa få indraget körkort vid rattfylla snart.

p.s. annan förklaring kan vara att det är som andra artiklar säger, internationellt rika personer som inte växt upp i Sverige och har för mycket pengar och vill "showa"

Eftersom jag är kristen och tillhör en aktiv församling, skäms jag för vad Kristdemokraterna tillfört Sverige under deras oheliga allians med små borgarna (utförsäkring, a-kassa, semesterlag m.m.). och det jag nu bloggat om visar på en okunnighet och arrogans utan dess like.

VÄX UPP!!!
Tycker du också att den borgerliga alliansen verkar tappat fattningen?
Verkligheten liksom inte har fastnat hos dom?

Gör som jag, rösta på Socialdemokraterna 19 september för att få en politik som försöker ta itu med verkliga problem istället för att hitta på "problem".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar