Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Vad vilja nya moderaterna?


Kanske lite konstigt att omformulera ett citat av August Palm. En sann socialdemokrat och agitator. August Palm var lite "omstörtande" och fick tillbringa fängelse för att han "smädade" regering och kungen.

Han visste dock vad massorna ville höra och försökte ena socialdemokratin nationellt.
En man med visioner.....

Var är Fredriks visioner för Sverige?
Under den pågående Almedalsveckan har Fredrik inte sagt mycket vad han vill åstakomma med Svergie. Har han gett upp hoppet om Sverige efter att ha tömt och lånat upp till skattesänkningar och nu inte vill reda upp röran?

Kan det vara taktik att S, MP och V måste sanera Sveriges ekonomi och få balans i budgeten? De utförsäkrade som nu får stå hos arbetsförmedlingen med värk och sjukdom eller de arbetslösa som Fredrik säger inte vill jobba och "tär" på samhället, kanske måste vi höja skatterna och bl.a. omfördela för att hjälpa dessa människor?

Kanske är det för att man lyckats att skapa ett låglönesegment genom att göra folk mer livegna där man lyckats sänka reservationslönen från 16000kr 2006 till 8000kr. Så de som har drabbats av livets minuslott får jobba till lägre lön.

Men visst det går inte så länge facken finns. Lugn, Fredrik och de andra i alliansen har påbörjat splittring mellan arbetare och arbetslös, arbetare mot sjuka. Arbetarnas solidaritet har minskat och de tror sig inte behöva välfärd och fack, tills den dag de drabbas. Men då är det ju försent.

Gör Sverige till ett land där vi tar hand om de som drabbas och där vi hjälps åt efter vår förmåga och får hjälp efter behov.

Rösta på Socialdemokraterna 19 september för ett varmare Sverige där solidaritet är en ledstjärna.

Alliansfritts artikel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar