Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Cyniskt av Almega och Alliansen


Ett tydligt utspel från näringslivet och ett beställningsverk av Maud. När nyheterna nu säger att företag inom "hushållsnära tjänster" säger att de "skissar" på uppsägningar vid en rödgrön seger.

De menar alltså att svenska folket måste subventionera en bransch med skattemedel hela tiden för att de ska tjäna pengar??

Tycker att de rödgröna borde förstatliga hushållsnära tjänster eftersom de inte har bärkraft att fortsätta utan statligt stöd.

Nej, RUT är inte samma som ROT som har max belopp och konkurrerar inte med kommunalatjänster. De som anlitar hemtjänst får INTE göra avdrag (RUT). Är detta vad borgarna menar med valfrihet när kommunen utkonkurreras med statliga subventioner?

RUT är ett påhitt för att göra de rika ytterligare en tjänst och ge dom en känsla av brukspatron/storbonde (läs Maud) som idkar modern slavhandel. Ett låglöne yrke som få statligt stöd.

Sveriges invånare, kasta ut denna satsning på att subventionera låglöneyrken för att tillslut permanenta detta och arbetslösa får söka sig till de rika med mössan i hand och be om att få hjälpa till i de rikas hus.

Ja vi vill ha arbeten, satsa på industrin som ni i den borgerliga regering glömde när det blåste ordentligt. Många underleverantörer fick så mycket stryk av både större företag men också regeringen som inte gjorde något. Hur många 10k tals personer fick gå för att regeringen inte gjorde något?

Istället valde den borgerliga regeringen att sänka skatterna, och hela tiden tog fram undersköterskan som fick mest skattesänkning. Men i kronor räknat fick hon minst.

Gör som jag, rösta på en rödgrön seger i valet 19 september.
Vi Socialdemokrater tror på ett gemensamt ansvar för alla, inte att de rika ska sko sig på arbetare, sjuka, arbetslösa, unga och pensionärer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar