Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Självmords regeringen

Sanningen måste ut, som nätverket RESURS skriker. Nu idag har Aftonbladet också berättat en tragisk historia hur det går när regeringen Reinfeldt skärpte reglerna, och myndigheter följer dem. Även en artikel där läkare VARNAR!

Varför denna iver att jaga sjuka, och försvarar det med att man vill minska "utanförskapet".

Eller som Christina Husmark Phersson säger
Den som inte blir sedd och heller inte ser möjligheter att komma tillbaka får sällan ett friskare liv.
Tyvärr så satsade regeringen reinfeldt på stupstocks varianten "The End is Near", vilket för vissa människor blir ett slutgiltigt datum (självmord). Istället för redig rehabilitering gäller "bli frisk eller fattig".

Varför gör man nu detta?
Är det för att man värnar om medborgare som fått sina liv förstörda på ett eller annat sätt, eller kanske det är som förr då de rika såg ner på arbetare och sjuka som något man ville ha lite "round up" till för att ta bort, men arbetare hade man nytta av.

Samma mentalitet finns idag. Sjuka sållas bort och beläggs med hårdare krav för att ge till de rika genom skattesänkningar (rika har tjänat mest på jobbskatteavdraget) och arbetare luras att tro på deras särart och att de inte kommer att drabbas utan får det bättre. Finns en skylt med sådant budskap i Polen. Men blir de sjuka eller arbetslösa finns den slutgiltiga "stupstocken".

Gör Sverige till en bättre plats för alla, oavsett om de fått lyckans eller oturens lott.

Rösta på Socialdemokraterna 19 september för ett samhälle som värnar om alla och där de som fått livets turlott ger lite mer för att hjälpa de som fått oturens lott.

p.s. du som är rik tjänar på att hjälpa de som inte är det. Som forskare sagt så i ett jämlikt samhälle är det mindre brottslighet och hälsosammare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar