Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Varför inte föregå med gott exempel?


Eller är det så att era vallöften är tomma och bara innehåller luft?

Vallöften har under senare delen av sommaren och början av hösten kommit i spridda skurar tills nyligen mer ihållande. Men öppna era ögon och se vad som vanligt alliansen säger och va de gör. Man skulle kunna tycka att i valtider är alla inklusive de i kommuner och landsting mer på tårna och i alla fall ger sken av samstämmighet.

Kommer ni ihåg debatterna kring äldre som blev åtskilda när en av dem blev dålig och behövde bo på ett äldreboende. Men även om den andra hälften har problem så är de inte så stora och de får därmed inte bo tillsammans.

För att tjäna lite "poäng" i valtider sprang nästan varenda minister i alliansen ut i media och sa att det var "ovärdigt" och de ville "lagstifta". och svenska folket gick på detta?

Stockholm stad styrs av alliansen, precis som vår riksdag. och ministrarna som gick ut i media borde kanske städa upp framför sin egna dörr.

I Aftonbladet idag kan vi läsa om att Stockholm stad vill skilja på ett par där frugan också har ett vårdbehov. Det säger en del om alliansen och deras värderingar. Till er som glömt löftena så finns den artikeln här

Så låt dig inte luras av de fagra löftena som alliansen sprider. De ger med ena handen och tar med den andra.

Gör Sverige rent med rödgrönt rengöringsmedel, för att ta bort blåbärsfläckar och de gröna fläckarna från klöverängen.

Rösta på Socialdemokraterna 19 september för ett Sverige med livstrygghet - trygghet genom livet. Där vi tillsammans hjälper de som fått oturens lott och de andra behövande. För en dag kan det handla om dig, då vi andra hjälper till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar